т.е. мне надо удалить все dlga_start:close_window(1,2,3,4 и т.д.)?
А тогда мои диалоги не исчезнут?(или удалить только цифру?)
Если удалить строчки с идентификаторм dlga_start:close_window.цифра то из русификации то исчезнут "неправильные" на русском языке и появятся "правильные" на английском языке.
Ниже строчки с этим идентификатором из украинизации Перизно 0.77
dlga_start:close_window.1|Ця людина виглядає занадто заклопотано. Маю думку, що мені не слід втручатися...
dlga_start:close_window.2|Ця людина виглядає занадто заклопотано. Маю думку, що мені не слід втручатися...
dlga_start:close_window.5|Я смиренно прошу, щоб ви {reg33?пані:пане} держали сво їруки так, щоб я міг їх бачити.
dlga_start:close_window.6|Ви не доживете до другого світанку!
dlga_start:close_window.7|Скорися Рейху Дракона або подохни.
dlga_start:close_window.8|Ми розтопчемо вас своїми слонами. Вперед!
dlga_start:close_window.9|За славу, перемогу і кров!
dlga_start:close_window.10|Людино, ти помреш.
dlga_start:close_window.11|Імперія Хаккон змусить тебе заплатити за свої злочини. Інквізиція нічого не забуває.
dlga_start:close_window.12|Дурню, забирайся з нашого шляху чи помреш! Ми зібралися для того, щоб убити шанувальників демона, а не звичайних шахраїв, таких як ти.
dlga_start:close_window.13|Свіжа кров! Ви будете гарною жертвою для єдиного жахливого.
dlga_start:close_window.14|Це честь - служити вам, {reg33?моя пані:пане}.
dlga_start:close_window.17|О - спасибі небесам ... Спасибі небесам ... Я в безпеці?
dlga_start:close_window.18|Нині я мушу забиратися звідси. Знайди одного з моїх колег - нині нас троє з нас перебуває в тавернах. Гадаю, що матимите ще можливість отримати додаткове завдання. [Це не в поточній версії!!]
dlga_start:close_window.19|Я поверну гроші без всяких зволікань.
dlga_start:close_window.20|Я негайно знайду Куніку.
dlga_start:close_window.21|Підготуюсь за мить.
dlga_start:close_window.22|Я негайно супроводжу їх до Вольдебергу.
dlga_start:close_window.23|Нічого.
dlga_start:close_window.24|Решту шляху ми можемо самі здолати. Дякую.
dlga_start:close_window.25|Ми вже майже досягли {s21}. Решту шляху ми можемо самі здолати. Дякуємо за ваш ескорт. Гарної вдачі.
dlga_start:close_window.26|Забирайся, мерзенний єретику. Ті, хто виступає проти нашого виду випробують гнів жахливого Єдиного. [Мітка-заповнювач НПС, для майбутніх версій]
dlga_start:close_window.28|Я відразу ж забрав реліквію для вас.
dlga_start:close_window.29|Я відразу ж забрав реліквію для вас.
dlga_start:close_window.30|Я відразу ж забрав реліквію для вас.
dlga_start:close_window.31|Дякую за те, що звільнили мене! Мені вдалося поцупити золото в ту мить, коли розпочався безлад, але я й гадки не мав, як надалі вибратися звідси ! Але ось і ви йдете, сер!
dlga_start:close_window.32|Вирушите коли ви будете готові.
dlga_start:close_window.33|Прошу, не забирайте більше мого часу сьогодні, {reg33 пані:пане}. Можливо, ми ще матимемо нагоду зустрітися під час наших подорожей.
dlga_start:close_window.34|Добре. Ви досягли свого. Мені більше нічого сказати.
dlga_start:close_window.35|Що ж, {reg33?моя пані:пане}! . Благаю Вас, не піднімайтеся із землі, просто інакше мені доведеться знову збити Вас з ніг. Ваше мовчання послужить мені вибаченнями. Гарного Вам дня.
dlga_start:close_window.36|Гаразд, ви перемогли. Я беру свої слова назад. Я сподіваюся, що ви вдоволені.
dlga_start:close_window.37|Ха! Тепер-то ви не настільки галантні. Тепер не турбуйте мене.
dlga_start:close_window.38|Дуже добре -- ви перемогли. Нехай всі присутні засвідчать моя поразку. Я надалі не буду домагатися схильності ангела на ймення - {s10}. Ви задоволені, ви {reg33?безсердечна сука:безсердечний ублюдку}?
dlga_start:close_window.39|Піднімайтеся. Нехай всі присутні засвідчать мою перемогу. Відтепер і надалі ви не будете домагатися схильності ангела на ймення - {s10}. Я дозволяю вам побачитися з нею востаннє - якщо хочете, можете з нею попрощатися. Якщо ж ви й надалі будете шукати з {reg0?ним:нею}, зустрічей, то нехай всякий знає, що ви {reg33?жінка:чоловік} без честі.
dlga_start:close_window.40|Як же чудово - ще трохи, і ми поберемося! Однак, я мущу зазначити, що в ці декілька днів, що залишилися до весілля дні нам не личить часто бувати разом.
dlga_start:close_window.41|Ем, {playername}, ви, напевно, не знаєте наших весільних звичаїв, але мені здавалося, що хтось вам про це розповість... Поговоріть спершу з моїм {s11} {s4}.
dlga_start:close_window.42|Я не знаю, де нині {s11} {s10}, проте він згідно звичая мусить бути розпорядником на моєму весіллі. Мабуть, нам варто почекати, допоки ми {reg4?її:його} не знайдемо.
dlga_start:close_window.43|Високоповажний {s12} дозволив нам повернутися додому, до родин. Ми незабаром поїдемо.
dlga_start:close_window.44|Ми найближчим часом відбуваємо до {s5}. Добре знати, що деякі люди в цьому світі зберегли почуття честі.
dlga_start:close_window.45|Отже, {playername}, ви викликали {s10} на герць і програли. Згідно нашого звичаю, я більше не можу вас приймати. Прощайте, {playername}.
dlga_start:close_window.46|Ах, {playername}. Як добре знову бачити вас. Тим не менш, я вважаю, що я мушу бути в іншому місці.
dlga_start:close_window.47|Оного! Я бачу близько мури {s3}. Ми пройшли цей шлях безпечно. Ось, візьми цей гаманець з {reg3} золотими, як я й обіцяв. Я сподіваюся, що ми знову коли-небудь зможемо помандрувати разом.
dlga_start:close_window.48|Забирайся, допоки мені терпець не вірвася, ти мерзенний голодранцю!
dlga_start:close_window.49|Ви прибули дуже вчасно. Давайте зараз об'єднаємо наші зусилля та провчимо нашого ворога.
dlga_start:close_window.50|Ви вчиняєте велику помилку, воюючи проти нас.
dlga_start:close_window.51|Ви знову зберегли наші голови, {playername}! Воістину, ти найкращий з друзів.{s43}
dlga_start:close_window.52|Ви нагодилися в саму останню мить! {playername}. Вельми вдячний!{s43}
dlga_start:close_window.53|Ви нагодилися в саму останню мить! {playername}. Я не забуду про вашу допомогу.{s43}
dlga_start:close_window.54|Радий вас тут бачити, {playername}. {s43}
dlga_start:close_window.55|{s43}
dlga_start:close_window.56|{s43}
dlga_start:close_window.57|Дякую вам за допомогу, {reg33?пані:пане}. Ви спасли {reg1?нам:мені} життя.
dlga_start:close_window.58|Дякую вам за допомогу, {reg33?пані:пане}. Допоки ви не з'явилися, все складалося не на нашу користь.
dlga_start:close_window.59|Дякую вам за допомогу, {reg33?пані:пане}. Нам поталанило, що ви опинилися неподалік.
dlga_start:close_window.60|Ви не є вельможою Тольраніїї. Не думаю, що я повідомлю про якись з наших секретів!
dlga_start:close_window.61|(Після вашої попередньої розмови з чоловіком, він не хоче дивитися на вас більше і дивиться сумно на свій напій, думаючи про минулі часи, коли він був правителем Рандору)
dlga_start:close_window.62|Я ж казав тобі! СМЕЕРТЬ! ВТІКАТИ! Занн ТУТ! У Перізно! Вони завоюють все, їх армії будуть сотрясати землю та їх імперські воїни, з чорною бронею, як темна ніч, завойовуватимуть світ. СМЕЕРТЬ!
dlga_start:close_window.63|Як ... як це сталося! Занн переможено. Судний день закінчився. Ми вижили!
dlga_start:close_window.64|СМЕЕРТЬ! КІНЕЦЬ СВІТУ ІДЕ!! Занн, вони ЙДУТЬ!! ВТІКАТИ, боги ПОКИНУЛИ НАС!
dlga_start:close_window.65|Ви не є вельможою Держави Червонолісся. Не думаю, що я повідомлю про якись з наших секретів!
dlga_start:close_window.66|Стежте за своїми манерами і ми не матимимо жодного клопоту.
dlga_start:close_window.67|Стежте за своїми манерами і ми не матимимо жодного клопоту.
dlga_start:close_window.68|СМЕЕРТЬ! КІНЕЦЬ СВІТУ ІДЕ!! Занн, вони ЙДУТЬ!! ВТІКАТИ, боги ПОКИНУЛИ НАС!
dlga_start:close_window.69|Дякуємо, що допомогли нам {s0}. Розтрощити тих бандитів!
dlga_start:close_window.70|Ми можемо подолати решту шляху самостійно. Дякуємо.
dlga_start:close_window.71|Ну, ми майже досягли {s21}. Ми можемо пройти частину шляху самостійно. Ось ваша оплата ... {reg14} золотих. Спасибі за наш супровід. О, і ми уявляємо собі, що ви витерпіли забагато в подорожі, яка була однією з тих, про яку слід описати віршами! Прийміть цю книжку - Для {playername} від {reg33?її:його} улюблених вчених! Як додаткову винагороду. Тепер я припускаю, що трапезна відкрита. Нехай щастить.
dlga_start:close_window.72|Не переймайтеся, {reg33?пані:пане}, я йду своїм шляхом.
dlga_start:close_window.73|Дякуємо, що допомогли нам {s0}. Розтрощити тих бандитів!
dlga_start:close_window.74|Ну, ми майже досягли {s21}. Ми можемо пройти частину шляху самостійно. Ось ваша оплата ... {reg14} золотих. Спасибі за наш супровід. О, і ми уявляємо собі, що ви витерпіли забагато в подорожі, яка була однією з тих, про яку слід описати віршами! Прийміть цю книжку - Для {playername} від {reg33?її:його} улюблених вчених! Як додаткову винагороду. Тепер я припускаю, що трапезна відкрита. Нехай щастить.
dlga_start:close_window.75|Ну, ми майже досягли { s21}. Ми можемо пройти частину шляху самостійно. Ось ваша оплата ... {reg14} золотих. Ми також повинні були б дати подарунок, знак нашої гідності, але ви, здається не в змозі терпіти більше. Не переймайтеся! Дякую за те, що супроводжували нас. Нехай щастить.
dlga_start:close_window.76|Доброго дня, {s0}. Це для нас велика честь, те що ви завітали до {s10}.
dlga_start:close_window.77|Стежте за своїми манерами і ми не матимимо жодного клопоту.
dlga_start:close_window.78|Чатуючи ми не повинні розмовляти , {s0}.
dlga_start:close_window.79|{reg33?Пані:Пане}, ми готовимо кампанію проти {s1} і ще багато чого потрібно зробити. Ми не можемо рухатися далі {s1}, допоки ми не дізнаємося, що він знаходиться в полі. Будь ласка, посвятіть нас у ваші плани.
Если прочитанное на украинском языке вполне понимается, тогда разместите их в самом верху файла dialogs, что размещен в папке из русификацией, если нет, то тогда разместите размещенный ниже яндекс-перевод этих строчек
dlga_start:close_window.1|Этот человек выглядит слишком озабоченно. Имею мнение, что мне не стоит вмешиваться...
dlga_start:close_window.2|Этот человек выглядит слишком озабоченно. Имею мнение, что мне не стоит вмешиваться...
dlga_start:close_window.5|Я смиренно прошу, чтобы вы {reg33?госпожа:мой господин} держали сво їруки так, чтобы я мог их видеть.
dlga_start:close_window.6|Вы не доживете до второго рассвета!
dlga_start:close_window.7|Покорись Рейха Дракона или подохни.
dlga_start:close_window.8|Мы розтопчемо вас своими слонами. Вперед!
dlga_start:close_window.9|За славу, победу и кровь!
dlga_start:close_window.10|Человек, ты умрешь.
dlga_start:close_window.11|Империя Хаккон заставит тебя заплатить за свои преступления. Инквизиция ничего не забывает.
dlga_start:close_window.12|Дурак, убирайся с нашего пути или умрешь! Мы собрались для того, чтобы убить поклонников демона, а не обычных мошенников, таких как ты.
dlga_start:close_window.13|Свежая кровь! Вы будете хорошей жертвой для единственного ужасного.
dlga_start:close_window.14|Это честь - служить вам, {reg33?моя госпожа:мой господин}.
dlga_start:close_window.17|О - спасибо небесам ... Спасибо небесам ... Я в безопасности?
dlga_start:close_window.18|Сейчас я должен убираться отсюда. Найди одного из моих коллег - сейчас нас трое из нас находится в тавернах. Думаю, что вас будет еще возможность получить дополнительное задание. [Это не в текущей версии!!]
dlga_start:close_window.19|Я верну деньги без всяких проволочек.
dlga_start:close_window.20|Я немедленно найду Куніку.
dlga_start:close_window.21|Підготуюсь за мгновение.
dlga_start:close_window.22|Я немедленно сопровождалось их к Вольдебергу.
dlga_start:close_window.23|Ничего.
dlga_start:close_window.24|Оставшуюся часть пути мы можем сами преодолеть. Спасибо.
dlga_start:close_window.25|Мы уже почти достигли {s21}. Остальную часть пути мы можем сами преодолеть. Спасибо за ваш эскорт. Хорошей удачи.
dlga_start:close_window.26|Убирайся, мерзкий еретику. Те, кто выступает против нашего вида испытывают гнев ужасного Единого. [Метка-заполнитель НПС, для будущих версий]
dlga_start:close_window.28|Я сразу же забрал реликвию для вас.
dlga_start:close_window.29|Я сразу же забрал реликвию для вас.
dlga_start:close_window.30|Я сразу же забрал реликвию для вас.
dlga_start:close_window.31|Спасибо за то, что освободили меня! Мне удалось украсть золото в тот момент, когда начался беспорядок, но я и понятия не имел, как в дальнейшем выбраться отсюда ! Но вот и вы идете, сэр!
dlga_start:close_window.32|Отправитесь когда вы будете готовы.
dlga_start:close_window.33|Прошу, не отнимайте больше моего времени сегодня, {reg33 госпожа:мой господин}. Возможно, мы еще будем иметь возможность встретиться во время наших путешествий.
dlga_start:close_window.34|Хорошо. Вы достигли своего. Мне больше нечего сказать.
dlga_start:close_window.35|Что же, {reg33?моя госпожа:мой господин}! . Умоляю Вас, не поднимайтесь с земли, просто иначе мне придется сбить Вас с ног. Ваше молчание послужит мне извинениями. Хорошего Вам дня.
dlga_start:close_window.36|Ладно, вы победили. Я беру свои слова обратно. Я надеюсь, что вы довольны.
dlga_start:close_window.37|Ха! Теперь-то вы не столь галантны. Теперь не беспокойте меня.
dlga_start:close_window.38|Очень хорошо -- вы победили. Пусть все присутствующие засвидетельствуют мое поражение. Я в дальнейшем не буду добиваться склонности ангела по имени - {s10}. Вы довольны, вы {reg33?бессердечная сука:бессердечный ублюдку}?
dlga_start:close_window.39|Поднимайтесь. Пусть все присутствующие подтвердят мою победу. Отныне и впредь вы не будете добиваться склонности ангела по имени - {s10}. Я разрешаю вам увидеться с ней в последний раз - если хотите, можете с ней попрощаться. Если же вы и дальше будете искать с {reg0?ним:ним}, встреч, то пусть всякий знает, что вы {reg33?женщина:мужчина} без чести.
dlga_start:close_window.40|Как же здорово - еще немного, и мы поженимся! Однако, я мущу отметить, что в эти несколько дней, оставшиеся до свадьбы дни нам не подобает часто бывать вместе.
dlga_start:close_window.41|Эм, {playername}, вы, наверное, не знаете наших свадебных обычаев, но мне казалось, что кто-то вам об этом расскажет... Поговорите сначала с моим {s11} {s4}.
dlga_start:close_window.42|Я не знаю, где сейчас {s11} {s10}, однако он согласно обычаю должен быть распорядителем на моей свадьбе. Пожалуй, нам стоит подождать, пока мы {reg4?ее:его} не найдем.
dlga_start:close_window.43|Достопочтенный {s12} позволил нам вернуться домой, к семьям. Мы вскоре поедем.
dlga_start:close_window.44|Мы в ближайшее время отбываем к {s5}. Хорошо знать, что некоторые люди в этом мире сохранили чувство чести.
dlga_start:close_window.45|Следовательно, {playername}, вы вызвали {s10} на поединок и проиграли. Согласно нашему обычаю, я больше не могу вас принимать. Прощайте, {playername}.
dlga_start:close_window.46|Ах, {playername}. Как хорошо снова видеть вас. Тем не менее, я считаю, что я должен быть в другом месте.
dlga_start:close_window.47|Оного! Я вижу около стены {s3}. Мы прошли этот путь безопасно. Вот, возьми этот кошелек с {reg3} золотыми, как я и обещал. Я надеюсь, что мы снова когда-нибудь сможем попутешествовать вместе.
dlga_start:close_window.48|Убирайся, пока мне терпение не вірвася, ты мерзкий голодранцу!
dlga_start:close_window.49|Вы прибыли очень вовремя. Давайте сейчас объединим наши усилия и проучим нашего врага.
dlga_start:close_window.50|Вы совершаете большую ошибку, воюя против нас.
dlga_start:close_window.51|Вы опять сохранили наши головы, {playername}! Воистину, ты лучший из друзей.{s43}
dlga_start:close_window.52|Вы подоспели в самый последний миг! {playername}. Весьма благодарен!{s43}
dlga_start:close_window.53|Вы подоспели в самый последний миг! {playername}. Я не забуду о вашей помощи.{s43}
dlga_start:close_window.54|Рад вас здесь видеть, {playername}. {s43}
dlga_start:close_window.55|{s43}
dlga_start:close_window.56|{s43}
dlga_start:close_window.57|Спасибо вам за помощь, {reg33?госпожа:мой господин}. Вы спасли {reg1?нам:мне} жизни.
dlga_start:close_window.58|Спасибо вам за помощь, {reg33?госпожа:мой господин}. Пока вы не появились, все складывалось не в нашу пользу.
dlga_start:close_window.59|Спасибо вам за помощь, {reg33?госпожа:мой господин}. Нам повезло, что вы оказались неподалеку.
dlga_start:close_window.60|Вы не есть вельможою Тольраніїї. Не думаю, что я сообщу о каком из наших секретов!
dlga_start:close_window.61|(После предварительного разговора с мужем, он не хочет смотреть на вас и смотрит печально на свой напиток, думая о былых временах, когда он был правителем Рандору)
dlga_start:close_window.62|Я же говорил тебе! СМЕЕРТЬ! БЕЖАТЬ! Занн ЗДЕСЬ! В Перізно! Они завоюют все, их армии будут сотрясать землю и их имперские воины, с черной броней, как темная ночь, завоевывать мир. СМЕЕРТЬ!
dlga_start:close_window.63|Как ... как это произошло! Занн побеждено. Судный день закончился. Мы выжили!
dlga_start:close_window.64|СМЕЕРТЬ! КОНЕЦ СВЕТА ИДЕТ!! Занн, они ИДУТ!! БЕЖАТЬ, боги ПОКИНУЛИ НАС!
dlga_start:close_window.65|Вы не есть вельможою Государства Червонолісся. Не думаю, что я сообщу о каком из наших секретов!
dlga_start:close_window.66|Следите за своими манерами и мы не матимимо ни хлопот.
dlga_start:close_window.67|Следите за своими манерами и мы не матимимо ни хлопот.
dlga_start:close_window.68|СМЕЕРТЬ! КОНЕЦ СВЕТА ИДЕТ!! Занн, они ИДУТ!! БЕЖАТЬ, боги ПОКИНУЛИ НАС!
dlga_start:close_window.69|Спасибо, что помогли нам {s0}. Сокрушить тех бандитов!
dlga_start:close_window.70|Мы можем преодолеть оставшуюся часть пути самостоятельно. Спасибо.
dlga_start:close_window.71|Ну, мы почти достигли {s21}. Мы можем пройти часть пути самостоятельно. Вот ваша оплата ... {reg14} золотых. Спасибо за наше сопровождение. О, и мы представляем себе, что вы вытерпели много в путешествии, которая была одной из тех, о которой следует описать стихами! Примите эту книгу - Для {playername} от {reg33?ее:его} любимых ученых! Как дополнительное вознаграждение. Теперь я предполагаю, что трапезная открыта. Пусть везет.
dlga_start:close_window.72|Не переживайте, {reg33?госпожа:мой господин}, я иду своим путем.
dlga_start:close_window.73|Спасибо, что помогли нам {s0}. Сокрушить тех бандитов!
dlga_start:close_window.74|Ну, мы почти достигли {s21}. Мы можем пройти часть пути самостоятельно. Вот ваша оплата ... {reg14} золотых. Спасибо за наше сопровождение. О, и мы представляем себе, что вы вытерпели много в путешествии, которая была одной из тех, о которой следует описать стихами! Примите эту книгу - Для {playername} от {reg33?ее:его} любимых ученых! Как дополнительное вознаграждение. Теперь я предполагаю, что трапезная открыта. Пусть везет.
dlga_start:close_window.75|Ну, мы почти достигли { s21}. Мы можем пройти часть пути самостоятельно. Вот ваша оплата ... {reg14} золотых. Мы также должны были бы дать подарок, знак нашего достоинства, но вы, кажется не в силах терпеть больше. Не переживайте! Спасибо за то, что сопровождали нас. Пусть везет.
dlga_start:close_window.76|Здравствуйте, {s0}. Это для нас большая честь, что вы посетили {s10}.
dlga_start:close_window.77|Следите за своими манерами и мы не матимимо ни хлопот.
dlga_start:close_window.78|Сторожа мы не должны разговаривать , {s0}.
dlga_start:close_window.79|{reg33?Госпожа:мой Господин}, мы готовим кампанию против {s1} и еще много чего нужно сделать. Мы не можем двигаться дальше {s1}, пока мы не узнаем, что он находится в поле. Пожалуйста, освятите нас в ваши планы.
Есть формации в этой версии или нет?(кажется в настройках мода что-то было..)
Да
А что за команды , которые можно использовать нажав на N во время битвы?
Боевые способности в бою
Combat abilities
V : Deploy equipped pavise shield.
J : RAGE, +5 Power strike, +5 Power throw, +5 Agility, lasts for 2xStrength sec, requires 14 Strength
K : FOCUS, +10xIntelligence to weapon proficiencies, +5 Agility, lasts for 2xIntelligence sec, requires 14 Intelligence
O : SPRINT, +7 Athletics, +15 Agility, lasts for 2xAgility seconds, requires 14 Agility
T : WHISTLE FOR HORSE, call a horse to come to you, more than one with higher Charisma, requires 14 Charisma
Y : FIRST AID, treat your immediate wounds to recover 3xFirstAid+Intelligence hitpoints, requires 14 Intelligence
U : BATTLECRY, rally your wounded troops to fight and recover 3xLeadership+Charisma percent of their hitpoints
B : WARCRY, unleash a fearsome cry to terrify weaker oppnents around you
I : TAUNT, attract the attention of your enemies, more with higher charisma.
CTRL LEFT: SHIELD BASH for shield bashing enemies in front of you.
F7 : SKIRMISHING ORDER to selected group.
All combat abilites can be used every 60 seconds in battle
Press M to see several other important changes
Press H to close help.
Бойові здібності
V : Використовувати щит.
J : ЛЮТЬ, +5 Міцний удар, +5 Сильний кидок, +5 Спритність, триває 2xСила секунд, потребує 14 Сили
K : ЗОСЕРЕДЖЕННЯ, +10xІнтелект до бойових навичків, +5 Спритність, триває 2xІнтелект секунд, потребує 14 інтелект
O : СПРИНТ, +7 атлетика +15 спритність
Т : ПОКЛИКАТИ СВИСТОМ КОНЯ, після кличу кінь підійде до вас, якщо ви маєте високу Харизму, потребує 14 Харизми
Y : ПЕРША ДОПОМОГА, рани виліковуються з миттєвим відновлення 3xПерша допомога+Інтелект очків здоров'я, потребує 14 Інтелект
U : БОЙОВИЙ ПРИЗИВ, згуртовує ваших поранених бійців до бою та відновлює 3xЛідерство+Харизма відсотків їхніх очків здоров'я
B : БОЙОВИЙ КЛИЧ, дуже страшний крик лякає слабкіших опонентів навколо вас
I : ГЛУЗУВАННЯ, привертає увагу ваших ворогів, більше з більш високою харизмою.
CTRL LEFT: спринтерський ривок Silverstag
F7: ВПОРЯДКОВАНІ СТРІЛЬЦІ згуртовуються в групу.
Всі бойові здібності можна використовувати кожні 60 секунд в бою
Натисніть клавішу M, для того щоб подивитися декілька інших важливих змін
Натисніть H, щоб закрити довідку.
Боевые способности
V: Использовать щит.
J: ярость, +5 Крепкий удар, +5 Сильный броска, +5 Ловкость, продолжается 2xСила секунд, требует 14 Силы
K: сосредоточение, + 10xИнтелект к боевым навыков, +5 Ловкость, продолжается 2xИнтелект секунд, требует 14 интеллект
O: СПРИНТ, +7 виды +15 ловкость
Т: позвать свистом ЛОШАДИ, после зову лошадь подойдет к вам, если вы высокую Харизма, требует 14 Харизмы
Y: ПЕРВАЯ ПОМОЩЬ, раны излечиваются с мгновенным восстановления 3xПерша помощь + Интеллект очков здоровья, требует 14 Интеллект
U: БОЕВОЙ ПРИЗЫВ, сплачивает ваших раненых бойцов в бой и восстанавливает 3xЛидерство + Харизма процентов их очков здоровья
B: БОЕВОЙ ПРИЗЫВ, очень страшный крик пугает слабых оппонентов вокруг вас
I: насмешки, привлекает внимание ваших врагов, больше с более высокой харизмой.
CTRL LEFT: спринтерский рывок Silverstag
F7: упорядоченные СТРЕЛЬЦЫ сплачиваются в группу.
Все боевые способности можно использовать каждые 60 секунд в бою
Нажмите M, для того чтобы посмотреть несколько других важных изменений
Нажмите H, чтобы закрыть справку.